Web Design door JRS Ontwerp en Media

Wil je een website laten maken die je daarna makkelijk zelf kan beheren? Geen zorgen, er is absoluut geen technische kennis vereist. De meeste websites zijn makkelijke te beheren. Misschien heb je al een website en kom je er op bepaalde vlakken niet uit, geen probleem JRS helpt je verder.

Belangrijkste verbeterpunt aan de website van YRBRND was de uitstraling, deze kwam niet overeen kwam met de diensten. Met de klant als uitgangspunt is gewerkt aan een strakke en doeltreffende website. Een nieuwe opzet, ontwerp en teksten zijn herschreven. De fotografie draagt bij aan de sfeer en uitstraling en de portretten zorgen voor een persoonlijke benadering. Na een korte training houd Reinier nu zelf zijn website en insta bij op de website. 

In 2021 besloot Simone Basten 2 bedrijven samen te voegen. 2Novias damesmode en Beauty 4 you werd Beauty for 2Novias. Ze had besloten een eigen winkel te starten. Op de  website van 2Novias Vindt u de nieuwste dameskleding voor alle maten. Sinds de start ben ik betrokken bij deze twee zaken voor de realisatie van de website en nieuwsuitingen. Simone neemt selfies voor de site waarbij je een "insta-gevoel" krijgt. Erg 2021 :).

In maart 2018 is JRS op verzoek van Betobv begonnen met keine ontwerpen. Steeds vaker werden dat ook ontwerpen voor op de site. Met veel liefde en plezier is daar mijn interesse voor het in elkaar zetten van websites gegroeid. Niet perse omdat JRS dat voor de Beto doet, maar vooral omdat JRS veel bezig is geweest op de backoffce van www.betobv.nl en www.beto-kantoormeubelen.nl